Om oss

Sports Nutrition+ AS har representert verdenskjente internasjonale merkevarer for sportsernæring i Norge siden 2002.

Våre kunder er idrettsutøvere på alle prestasjonsnivåer som søker en trygg leverandør av sikre og trygge produkter. Flere av «våre» idrettsutøvere konkurrerer på toppnivå nasjonalt og internasjonalt, og noen representerer også i landslagssammenheng. Uansett nivå må en idrettsutøver kunne være sikker på at de sportsernæringsproduktene som de bruker er trygge. Sports Nutrition+ handler direkte med produsent og du kan være trygg på at du ikke får en etterligning eller «piratkopi» når du handler med oss. Trygghet er en del av Sports Nutrition+’ merkevare. Bli forhandler idag

Sports Nutrition Norge AS sitt foretaksnummer er: 927 780 305

Norges største merkevare leverandør til treningssenter

Vi har som mål å tilby et produktsortiment som tilfredsstiller behov og krav fra de fleste. Treningssenter, vinter og sommeridrett og lag så vel som individuelle idrettsutøvere – organisert, eller egenbasert trening.

Du kan være trygg på at alle produkter du kjøper fra Sports Nutrition+ er lovlig å selge i Norge, og at alle pålegg, restriksjoner og avgiftsberegninger er etterfulgt.

For best resultater

Baser ditt kosthold på sunn og næringsrik mat og bruk våre sportsernæringsprodukter når de er det beste alternativ, eller kanskje også det eneste alternativ. Det være seg om du konkurrerer med andre, eller «bare» deg selv, så betyr hva og når du spiser like mye som hvor mye og hvordan du trener.

Vårt produktsortiment består av flere hundre varelinjer og det bør finnes en smak eller et produkt for ethvert behov og ønske i vårt utvalg. Skulle du likevel ikke finne hva du søker, eller hva du tenker at vi bør kunne tilby, så hører vi gjerne fra deg. Lykke til med din trening – og å nå dine mål