Levering & salgs betingelser Isdalen (levering av Barebells og Nocco is)

Nedenstående Levering & salgs betingelser gjelder for alle leveringer fra Isdalen

Bestilling av Fryser

Vi bestiller herved fryser (størrelse 68cm bredde), og aksepterer å bli fakturert kr. 2000,- + mva. som utplasserings- og innhentingsgebyr for fryser for å dekke utkjøring, samt retur når vi måtte ønske det.

Vi bekrefter samtidig at fryseren kun vil bli brukt til Nocco og Barbells sine produkter. Ved avvik fra dette vil fryseren bli tatt inn med øyeblikkelig virkning. Hvis vi ikke vil ha den på vinteren, så henter dere den inn, men skal vi ha den igjen på sommeren, så må vi på nytt betale utplasserings- og innhentingsgebyret.

Bestilling av lås til Fryser

Vi ønsker å bestille lås til Nocco og Barebells fryseren, og ber dere sende en låssylinder med 2 nøkler for 250.- + mva.

 

Løpende varekjøp

Videre bekrefter vi å være innforstått med disse betingelser i vår handel med Nocco og Barebells is:

  • Minimumsbestilling er 5 esker for å unngå leveringsgebyr
  • Vi foretar bestilling på førstegangsoppfylling på 13 esker.

Kundeinfo til Isdalen (leverandør av Nocco og Barebells is)

Dette må hukes av ved ordrebekreftelse ved første bestilling av is slik at Isdalen kan registrere dere som kunde.

Levering & salgs betingelser Sports Nutrition+ AS

Nedenstående Levering & salgs betingelser gjelder for alle leveringer fra Sports Nutrition+ AS.

Forsendelse av varer
Varer sendes normalt i løpet av en til to virkedager fra de blir bestilt. Dette avhenger av sesong og bestillingstidspunkt. Transporttiden varierer avhengig av leveringsadresse. På din ordrebekreftelse finner du nærmere detaljer. Leveringstid er normalt innenfor en uke. Dersom et produkt er utsolgt vil varen settes på rest og sendes til deg så snart varen kommer inn på lager. Vi gjør oppmerksom på at dette kan ta opptil tre uker.

Sporing av forsendelse
Vi har for øyeblikket ikke sporingstjeneste tilgjengelig. Vi kan ta frem kollinummer og informasjon om hvor pakken din er dersom du sender oss ordrenummer på e-post: her.

Leveringssteder
Sports Nutrition leverer kun til fastlands-Norge og Svalbard. Har du spørsmål om levering utenom fastlands-Norge, kontakt oss her.

Fraktkostnader
Kostnader for frakt varierer avhengig av varens vekt. Sports Nutrition+ har koblet seg til postens frakt-kalkulator, slik at du som kunde ikke betaler mer enn det det koster å sende varen. Det er ingen skjulte kostnader når du handler hos Sports Nutrition+.

Betaling med DNB Factoring
DNB Factoring håndterer våre utsendte faktura på en enkel måte så du får den levert med betingelsene du har avtalt med oss

RETUR AV VARER
Vi tar kun retur på varer som ikke er åpnet eller skadet.

Mangler i forsendelsen
Var der produkter som manglet i forsendelsen? Sjekk din ordre-/leveringsbekreftelse. Dersom det er avvik fra leveransen kan det være at noen av varene er satt på rest. Send oss en e-post her, så finner vi raskt ut av dette. E-posten må inneholde følgende informasjon:

  • Kundenummer
  • Ordrenummer
  • Varenummer på varen som mangler

Support vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rett opp eventuelle feil.

Mottatt feil vare
Har du mottatt en annen vare enn det som er spesifisert på ordre-/leveringsbekreftelsen, sender du en e-post til oss her. Beskriv hva som er feil. Du vil så motta en e-post med returskjema som du fyller ut og legger sammen med varen som skal sendes tilbake. Returavdelingen vil behandle din retur så fort vi mottar den. NB! Produktet må ikke være åpnet eller brukt! Vare skadet under transport

Hvis varen er skadet under transport, kan du gjøre følgende:

  • Ta vare på emballasje samt produktene.
  • Kontakt oss så sender vi skademelding til transportør

Straks vi har mottatt skademelding sender vi deg erstatning for den skadede varen. Lovverket henviser til at du gjør ting «innen rimelig tid» og vi tillater oss å tolke dette i denne sammenheng som mindre enn 10 dager.